Steinerskolen Gjøvik-Toten søker ny daglig leder

Steinerskolen Gjøvik-Toten ble etablert i 1987 og er en grunnskole fra 1. til 10. trinn. Skolen har 74 elever og 26 ansatte. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser ved Mjøsa i kort avstand fra Gjøvik sentrum, med gode kommunikasjonsforbindelser til Oslo, Lillehammer og Hamar. Nytt ungdomsskolebygg ble ferdigstilt i 2017, og i umiddelbar tilknytning til skolens område er Fredvika Steinerbarnehage.

Vi ønsker en trygg og samlende leder som kan utvikle, inspirere og lede skolen til å bli en fremtidsrettet steinerskole. Steinerskolen underviser etter egen læreplan basert på Rudolf Steiners pedagogiske prinsipper, godkjent av Utdanningsdirektoratet. Vi tilbyr dyktige kollegaer, flotte elever og engasjerte foresatte. Stillingen innebærer spennende utfordringer både personlig, faglig og organisatorisk.

Som daglig leder vil du:
• ha administrativt ansvar, og overordnet pedagogisk ansvar for skolen. Dette i nært samarbeid med ledergruppen og øvrige kollegaer ved skolen
• videreutvikle skolen i samarbeid med skolens styre, og samtidig sikre effektiv og forsvarlig drift i henhold til lovverket for friskoler og stiftelser og i tråd med Steinerskolens læreplan
• ha personalansvar og økonomisk ansvar og rapportere til skolens styre v/styreleder

Ønskede kvalifikasjoner:
• Erfaring og kompetanse innenfor ledelse, økonomi og organisasjonsutvikling
• Erfaring og kompetanse fra skole/undervisning
• Innsikt og forståelse for steinerpedagogikk
• Gode kommunikasjon-, samarbeids-, og gjennomføringsevner
• Evne til å motivere og inspirere personalet
Lønn etter avtale og medlemskap i Statens pensjonskasse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Randi Parelius Nyheim, tlf. 47367802.

Ønsket tiltredelse 01.08.20.

Stillingen er et åremål på fem år og kan forlenges av skolens styre.

Søknadsfrist: 14. april 2020.

Søknad med CV sendes til Steinerskolen Gjøvik-Toten, Østre Toten veg 14, 2816 Gjøvik, eller på epost til sttgunde@online.no.