Ved Rudolf Steinerskolen i Oslo er det ledig stilling for språklærer fra 1. august 2021

Rudolf Steinerskolen i Oslo er en friskole med ca. 90 ansatte og ca. 470 elever fordelt på 1. – 10. trinn. Vi holder til på Hovseter, nær T-bane og buss.

Vi søker engasjert pedagog til fast stilling som språklærer i fransk i  50% ved ungdomstrinnet. Stillingen kan kombineres med andre oppgaver for å øke stillingsprosent om dette skulle være ønskelig.

Som språklærer krever det god oversikt over faget og fagets didaktikk, og minimum 60 studiepoeng i faget.

Vi søker deg som:

• Har studiepoeng i det relevante språket.
  • har godkjent pedagogisk utdanning på høyskolenivå
  • har utdanning i eller erfaring med steinerpedagogikk
  • har gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk, og digital kompetanse
  • har genuin interesse for barns læring og utvikling og trygg i lederrollen
  • har en strukturert og systematisk tilnærming til lærerrollen
  • har gode samarbeidsevner, godt humør og med en fleksibel innstilling i en travel hverdag
  • er ansvarsfull, omsorgsfull og tillitsfull, liker å arbeide med barn og unge, og ønsker å bidra i et kollegialt fellesskap.

I tillegg til utdanning vil også erfaring og personlig egnethet bli tillagt avgjørende vekt.

Vi tilbyr:

• En hyggelig arbeidsplass i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon.
  • Utviklingsmuligheter innen steinerpedagogikk
  • Lønn i henhold til skolens lønnssystem.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse.
  • Rudolf Steinerskolen i Oslo er en IA-bedrift

Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. CV og kopi av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.

Velkommen til å søke.

Petter Moen på 988 98 427, eller petter.moen@rsio.no
Stephanie Nordrum på 998 81 210, eller stephanie.nordrum@rsio.no

14. mai 2021