Støttepedagog/spesialpedagog 80-100% stilling – prosjektstilling

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold. Skolen har 15 ansatte med 10 årsverk og er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst og håndverk. Les mer om skolen på www.slottsfjelletvgs.no.

page1image35316880

Skolen søker etter en lærer med spesialpedagogisk erfaring og med bred fagkompetanse for undervisning på videregående trinn. Stillingen er et engasjement knyttet opp mot enkeltelev. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges. Det er ønskelig med kunnskap om og erfaring med autisme/asperger. Videre er det en forutsetning at du har interesse for steinerskolens idé og praksis.

Stillingsstørrelse 80-100%. Vi tilbyr lønn etter skolens tariff, tett samarbeid med skolens spesialpedagog, et kreativt og positivt arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum, 4 minutters gange fra togstasjonen. Prosjektstilling 1.1.2021-31.07.2022.

Kvalifikasjonskrav:

• Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole)
  • Minst 60SP relevant fagutdanning
  • Kjennskap til steinerskolens idé og praksis
  • Personlig egnethet

Kontaktperson: Thomas Johnsen (daglig leder) tlf. 95907675