Steinerskolen på Nordstrand søker assisterende rektor/assisterende daglig leder

Steinerskolen på Nordstrand ligger praktfullt til med utsikt over Oslofjorden og gode utearealer. Skolen har ti klasser og engasjerte lærere som innbyr til et godt læringsmiljø med mennesket i sentrum.

Steinerskolen på Nordstrand søker en assisterende rektor / assisterende daglig leder i 100 prosent fast stilling, med tiltredelse snarest. Steinerskolen på Nordstrand er en veletablert grunnskole med om lag 250 elever fordelt på ti klasser. Skolen ligger i et boligområde, med utsikt over Oslofjorden, og er lokalisert i umiddelbar nærhet til offentlig transport.

Skolen er i en omorganiseringsprosess og søker en assisterende rektor / assisterende daglig leder som kan inngå i ledelsen ved skolen. Her sitter allerede daglig leder, tre teamledere og en representant fra kollegiet.

Stillingen vil ha følgende ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

• Overordnet ansvar for drift og merkantil, med tilhørende personalansvar

• Ansvar for IKT. Herunder oppfølging av maskinvare og problemløsning internt, samt vedlikehold og oppfølging av diverse dataprogrammer

• Ansvar for drift av skoleadministrative systemer og kommunikasjonskanaler internt og eksternt

• Ansvar for digitale timeplaner, romplaner og vaktplaner

• Overordnet ansvar for internkontroll og HMS

• Ansvar for organisering av vikarbehov for hele skolen. Her inngår oppfølging rundt tilkallingsvikarer

• Være daglig leders stedfortreder ved behov

Kvalifikasjoner:

• Administrativ kompetanse

• Erfaring som assisterende rektor på grunnskole

• Meget gode IKT-kunnskaper og god erfaring med skoleadministrative systemer