Steinerskolen på Lørenskog søker klasselærere

Rudolf Steinerskolen i Lørenskog ligger i naturskjønne omgivelser på Vallerudtoppen i Lørenskog med Idavollen Steinerbarnehage som nærmeste nabo.
Skolen ble etablert i 1982, og har i dag ca. 160 elever fordelt på 1. – 10. trinn.
Lærerkollegiet består av rundt 35 personer som styrer skolen sammen med foreldrene gjennom ulike komitéer og grupper. Skolen har som mål å skape en livslang motivasjon for læring gjennom engasjement, nysgjerrighet og undring. Vi har ambisiøse kunnskapsmål for hver enkelt elev.
Steinerskolenes læreplan er statlig godkjent og er et alternativ til offentlig skole og er organisert som en stiftelse med et eget skolestyre.

Ønskede kvalifikasjoner:
• steinerpedagogisk utdannelse og/eller erfaring, men kandidater uten oppfordres til å søke
• gode kommunikasjonsevner i forhold til foresatte
• evne til strategisk og kreativ tenkning
• gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• interesse for å videreutvikle skolens kultur i samarbeid med skolens medarbeidere
• ønskelig med undervisningserfaring i barne og mellomtrinnpedagogikk.

Vi tilbyr:
• godt arbeidsmiljø
• utfordrende og givende oppgaver på en livlig og spennende arbeidsplass
• svært godt kvalifisert lærerstab
• tilgang til skolehage, bier og natur
• medlemskap i Statens pensjonskasse
• mulighet for videreutdannelse i steinerpedagogikk og andre fagområder

For spørsmål om stillingene kontakt pedagogisk leder Barane Amin Kesmaei på telefon: 46763357 eller e-post: barane.amin.kesmaei@steinerskolen.no

3. august 2020