Steinerskolen i Hurum søker lærervikar

Steinerskolen i Hurum ligger landlig og vakkert til midt blant åker, vann og skog. Skolen har vel 120 elever. Vår 1.klasse har tilhold i Askeladden Steinerbarnehage og vi har nytt ungdomsskolebygg. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø med stor trivsel. Våre satsingsområder er håndverk, friluftsliv, sirkus og hagebruk.

LÆRERVIKAR I 30 – 40% STILLING FRA  17.AUGUST

En av våre realfagslærere og kroppsøving/friluftslivslærere trenger en vikar fra 17/8 -31/9, med mulig forlengelse og økning av stillingsstørrelse.

Stillingen er for deg som ønsker å arbeide i vårt kollegium og forbinde deg med skolen gjennom din undervisning og din deltakelse i våre arrangementer og fester.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Godkjent lærerutdannelse med undervisningskompetanse i matte på 6. og 8.trinn
  • Kompetanse innen kroppsøving og friluftsliv
  • Steinerpedagogisk utdanning
  • Personlig egnethet, klasseledelse og samarbeid vil bli vektlagt

Vi kan tilby:

• Midlertidig stilling
  • Allsidig og inkluderende arbeidsmiljø

Oppstart 17.august 2020.

Ta gjerne kontakt for uformell prat med daglig leder Charlotte Kirk på telefon 3279 2192 eller 9132 1727.

17.august

17.august

Søknad med CV sendes til charlotte.kirk@steinerskolen.no  innen 17.august 2020.