Steinerskolen i Hurum søker 1.klasselærer

Stillingen er for deg som ønsker å arbeide i vårt kollegium og forbinde deg med skolen gjennom din undervisning og din deltakelse i våre arrangementer og fester.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Godkjent førskolelæreutdanning eller barnehagelærer
  • Steinerpedagogisk utdanning
  • Personlig egnethet, klasseledelse og samarbeid vil bli vektlagt

Vi kan tilby:

• Fast stilling
  • Allsidig og inkluderende arbeidsmiljø
  • Økonomisk støtte til kurs og utdanning
  • Pensjonssparing i SPK

Steinerskolen i Hurum ligger landlig og vakkert til midt blant åker, vann og skog. Skolen har vel 120 elever. Vår 1.klasse har tilhold i Askeladden Steinerbarnehage og har noe fellestid med barnehagebarna. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø med stor trivsel. Våre satsingsområder er håndverk, friluftsliv, sirkus og hagebruk.

Vi søker deg som har et varmt engasjement for barn, ungdom og steinerpedagogikk, eller er nysgjerrig på vår pedagogikk. Du er glad i naturen og kan tenke deg å jobbe i det vakre Hurumlandskapet, midt mellom Oslo- og Drammensfjorden. Her er det landlig og godt å leve, med gode tilbud innen friluftsliv, sport og kultur. Du kan handle dine grønnsaker hos økobonden, kjøpe fisk av fiskeren og du er aldri langt unna hvis du vil kjenne storbyens puls. Vi er nå blitt en del av  Asker kommune, en kommune med et godt blikk på framtiden.

Ta gjerne kontakt for uformell prat med daglig leder Charlotte Kirk på telefon 3279 2192 eller 9132 1727.

01.08.2020

10.mai 2020.

Søknad med CV sendes til charlotte.kirk@steinerskolen.no