Slottsfjellet videregående steinerskole søker faglærer i norsk

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold, og fisjonert til egen stiftelse i 2019. Skolen har 15 ansatte og er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst- og håndverk.

 

Skolen har følgende ledige stillinger;

  • Faglærer norsk: 50% stilling 27.februar – 24.mars 2023
  • Faglærer i norsk: 20% stilling 22.mai – 16.juni 2023
  • Faglærer norsk: 80-100% stilling 14.august 2023 – 16.februar 2024

En av våre dyktige norsklærere skal ha foreldrepermisjon. Vi søker hennes vikar.

Skolen søker deg som er lidenskapelig opptatt av det du gjør. Slottsfjellet videregående steinerskole har et lite kollegium som jobber hardt for å oppfylle steinerskolens visjon om dybdelæring, tverrfaglighet og sosialt ansvar. Vi søker en faglærer med formell undervisningskompetanse og relevant mastergrad. 

Vi søker deg som er faglig dyktig, trygg på deg selv og som liker tverrfaglig samarbeid i et lite kollegium. Det er en forutsetning at du kjenner til og lar deg inspirere av steinerskolens idé og praksis. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges.

Vi tilbyr lønn etter skolens tariff, medlemskap i SPK, private forsikringsordninger, tett samarbeid med kolleger og en innflytelse på skolens videre utvikling. Du vil ta del i et kreativt og trivelig arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum 4 minutters gange fra togstasjonen. Den som tilsettes må kunne legge frem tilfredsstillende politiattest.

Kvalifikasjonskrav for alle stillinger:

  • Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole)
  • Relevant mastergrad
  • Kjennskap til steinerskolens idé og praksis, fortrinnsvis erfaring fra steinerskole
  • Personlig egnethet

 

KONTAKT

Thomas Johnsen (daglig leder) tlf. 95907675

TILTREDELSE

27. februar 2023

SØKNADSFRIST

Snarest

SØK STILLINGEN

thomas.johnsen@steinerskolen.no