Slottsfjellet videregående steinerskole søker støttepedagog/spesialpedagog i engasjement

Slottsfjellet videregående steinerskole søker etter en lærer med spesialpedagogisk erfaring og med bred fagkompetanse for undervisning på videregående trinn. Stillingen er et engasjement knyttet opp mot enkeltelev. Personlige egenskaper som medmenneskelighet, selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges

Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med ungdom med høyt fungerende autisme/asperger. Videre er det en forutsetning at du har interesse for steinerskolens idé og praksis.

Stillingsstørrelse 100%. Vi tilbyr lønn etter skolens tariff, tett samarbeid med skolens faste spesialpedagog, et kreativt og positivt arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum 4 minutters gange fra togstasjonen.

Kvalifikasjonskrav:

-Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole)

-Minst 60SP relevant fagutdanning

-Kjennskap til steinerskolens idé og praksis

-Personlig egnethet

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold. Skolen har 12 ansatte og er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst og håndverk. Les mer om skolen påwww.slottsfjelletvgs.no.

Thomas Johnsen, daglig leder, tlf 959 07675

1.august 2020