Slottsfjellet vgs har ledige faglærerstillinger i norsk, tysk og realfag

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold. Skolen har 20 ansatte er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst- og håndverk.

page1image58673808

Arbeidsgiver: STIFTELSEN SLOTTSFJELLET VIDEREGÅENDE STEINERSKOLE

Stillingstittel: Faglærer

Ansettelsesform: Fast

Skolen har følgende ledige stillinger;

• 50-100% faglærer i norsk
  • 30% faglærer i tysk (midlertidig til 31.07.2023)
  • 50-100% faglærer i matematikk og naturfag (2.gangs utlysning)

Skolen søker deg som er lidenskapelig opptatt av det du gjør. Slottsfjellet videregående steinerskole har et lite kollegium som jobber hardt for å oppfylle steinerskolens visjon om dybdelæring, tverrfaglighet og sosialt ansvar. Vi søker en faglærer med formell undervisningskompetanse og relevant mastergrad. Den som tilsettes vil stå sentralt i skolens videre utvikling.

Vi søker deg som er faglig dyktig, trygg på deg selv og som liker tverrfaglig samarbeid i et lite kollegium. Det er en forutsetning at du kjenner til og lar deg inspirere av steinerskolens idé og praksis. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges.

Vi tilbyr lønn etter skolens tariff, medlemskap i SPK, tett samarbeid med kolleger og en stor innflytelse på skolens videre utvikling. Du vil ta del i et kreativt og trivelig arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum 4 minutters gange fra togstasjonen. Den som tilsettes må kunne legge frem tilfredsstillende politiattest.

Kvalifikasjonskrav for alle stillinger:

• Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole)
  • Relevant mastergrad
  • Kjennskap til steinerskolens idé og praksis, fortrinnsvis erfaring fra steinerskole
  • Personlig egnethet

Arbeidsted: Baglergaten, 3111 Tønsberg