Rudolf Steinerskolen på Nesodden søker klasselærer til 2.klasse for skoleåret 2022/23

Rudolf Steinerskolen Nesodden er en stor, tradisjonsrik og vakkert beliggende steinerskole. Vi har en flott skolegård med skolehage og stor naturtomt. Det er ca 300 elever fordelt i 14 klasser fra 1.-10. trinn. Skolen har også en veldrevet skolefritidsordning for 1.-4. trinn med dyktige medarbeidere som er en del av et ambisiøst kollegium som setter elevene i sentrum. Vi har også velvillige foreldre og et levende og initiativrikt FAU. I tillegg er det et levende miljø på Nesodden hvor Steinerskolen er en inspirasjon for mange. De siste årene har vi hatt stor pågang av nye elever og har ventelister på flere trinn. Fra Aker brygge er det 30 minutters reise til skolen; inkludert båttur over Oslofjorden.

Arbeidsoppgaver:

• Planlegge, gjennomføre og evaluere undervisning
  • Følge opp elevene
  • Danne en klasse for et trygt læringsmiljø
  • Arbeide for et godt samarbeid mellom skole og hjem
  • Bidra til å utvikle skolen videre

Kvalifikasjoner:

• Steinerpedagogisk utdanning eller annen godkjent lærerutdannelse fra høyskole eller universitet.
  • Undervisningserfaring som klasselærer ønskelig.
  • Erfaring fra Steinerskolen er ønskelig.
  • Gode samarbeidsevner

Vi ønsker:

• Medarbeider som er selvstendig, men liker å samarbeide i team, med foreldre og andre samarbeidspartnere.
  • Tydelig klasseleder med omsorg, humor og humør
  • Kollega som evner å jobbe strukturert og med interesse for steinerpdagogikk.

Vi tilbyr:

• Lønn ihht tariff
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse
  • Et engasjert og frodig arbeidsmiljø

Kristin Lervik (daglig leder/ rektor) 95853250, eller kristin.lervik@steinerskolen.no

01. august 2022

Snarest!