Rudolf Steinerskolen i Oslo søker leder SFO

Ved Rudolf Steinerskolen i Oslo er det ledig en 70- 100 % stilling som leder for skolefritidsordningen (SFO), fra 1. januar 2021.

Vi søker etter en kvalifisert person som blir ansvarlig for å lede arbeidet på SFO og vil samarbeide tett med trinnleder og andre ansatte ved skolen.

Det er viktig å se SFO-tilbudet som en del av det steinerpedagogiske tilbudet skolen gir, og det er derfor ønskelig med utdanning i steinerpedagogikk eller bakgrunn fra arbeid med steinerpedagogikk.

Om skolen

Rudolf Steinerskolen i Oslo er en friskole med ca. 80 ansatte og ca. 470 elever fordelt på 1.-10. trinn. SFO er delt inn i fire avdelinger.

SFO for 1. klasse har beliggenhet i samme lokaler som 1. klasse, på Barnebråten, med egne ansvarspersoner.

Elevene i 2., 3. og 4. klasse har hver sin avdeling med egne ansvarspersoner og lokaler. Gruppene holder til i underetasjen i «Borgen». Det er mye utendørs lek.

Arbeidsoppgaver:

• Ansvar for å lede og koordinere arbeidet på SFO.
  • Ansvar for pedagogisk ledelse, planlegging og oppfølging av aktivitets- og læringsarbeidet på SFO.
  • Økonomi og innkjøp
  • Daglig personalansvar for assistenter.
  • Veilede og følge opp assistenter.
  • Følge opp elever og elevsaker på SFO.
  • Ansvar for samarbeidet med foresatte og assistenter.
  • Møteledelse.
  • Være en pådriver i arbeidet med å forbedre og videreutvikle kvaliteten på SFO.
  • Være med og utvikle et trygt miljø og en positiv kultur.

Kvalifikasjoner:

• Pedagogisk utdanning på høyskolenivå er en fordel.
  • Utdanning i eller erfaring med steinerpedagogikk er ønskelig.
  • Relevant arbeidserfaring.
  • Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk.
  • Digital kompetanse.

Personlige egenskaper:

• Robust, voksen, sikker og trygg i lederrollen.
  • Strukturert og systematisk med stor arbeidskapasitet.
  • Lojal og ansvarsbevisst.
  • Opptatt av kvalitet.
  • Innsikt og interesse for barn på 1.- 4. trinn.
  • Positiv og god på kommunikasjon med mennesker.

I tillegg til utdanning vil også erfaring og personlig egnethet bli tillagt avgjørende vekt.

Vi tilbyr:

• Spennende og utfordrende jobb med en elevmasse som utgjør et meget positivt og flerkulturelt miljø.
  • En hyggelig arbeidsplass i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon.
  • Lønn etter avtale
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til trinnleder Irene Rendedal, tlf. 952 82 145 eller daglig leder Petter Moen, tlf. 98898427.

Søknad med CV sendes Rudolf Steinerskolen i Oslo, Pb 25 – Hovseter, 0705 Oslo eller på e-post til post.hovseter@rsio.no  snarest og senest 14. desember 2020. Tiltredelse etter avtale.

Ved tilsetting må gyldig politiattest fremlegges. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju.