STEINERSKOLEN PÅ NORDSTRAND søker vikar for skoleåret 2019/20

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi ser nå etter en vikar for skoleåret 2019/20, i forbindelse med en foreldrepermisjon. Vikariatet gjelder en 100% stilling som klasselærer på ungdomstrinnet, med ansvar for norskfaget i to trinn. Det er ønskelig at søker har steinerpedagogisk kompetanse og erfaring, samt gode forutsetninger for å bære norskfaget.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon!

OM OSS

Steinerskolen på Nordstrand er en grunnskole med 255 elever fordelt på ti klasser. Skolen ligger i et boligområde, med utsikt over Oslofjorden og med nærhet til kollektivtilbud. Vi har et godt arbeidsmiljø, der det er gode utviklings- og samarbeidsmuligheter.

Ungdomsskolen befinner seg i 1.etasje i vårt hovedbygg og har kantine i samme område. Klassene har i løpet av årets løp flere faste arrangementer og turer som knytter dem sammen. Lærerne samarbeider tett og elevene blir godt kjent med alle som jobber på ungdomsskolen.

• 1. august 2019

• 30. mars 2019