STEINERSKOLEN I HAUGESUND søker kunstfaglærer / maleterapeut

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Steinerskolen i Haugesund har en ledig stilling som kustfaglærer / maleterapeut.

Oppgavene er i første rekke undervisning i tegning og maling på ungdomstrinnet. Undervisningen vil til en viss grad kunne legges opp etter hvilke kunstneriske fag søkeren behersker.

Steinerskolen i Haugesund har ca. 125 elever fra 1. til 10. klasse. Skolen ligger høyt og fritt på «Bellevuehøyden» med utsikt over byen og havet. Vi har herlige uteområder og ligger tett opp til Eivindsvannet og turområdene i Djupadalen.

Skolen ønsker en lærer med kunstnerisk og pedagogisk utdanning og praksis. Søkere med steinerpedagogisk kompetanse prioriteres.

Lønn etter lokal avtale. Medlemskap i Statens pensjonskasse.

OM OSS

Steinerskolen i Haugesund har ca. 125 elever fra 1. til 10. klasse. Skolen ligger høyt og fritt på «Bellevuehøyden» med utsikt over byen og havet. Uteområdene er herlige og ligger tett opp til Eivindsvannet og turområdene i Djupadalen.

• 1. august 2019

• 15. mars 2019