SLOTTSFJELLET VIDEREGÅENDE STEINERSKOLE søker allsidig pedagog til videregående trinn – midlertidig 80% stilling

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Skolen søker etter en lærer med spesialpedagogisk erfaring og med bred fagkompetanse for undervisning på videregående trinn. Stillingen er et engasjement knyttet opp mot enkeltelev. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med ungdom med høyt fungerende autisme/asperger. Videre er det en forutsetning at du har interesse for steinerskolens idé og praksis.

Vi tilbyr tett samarbeid med skolens spesialpedagog, et kreativt og positivt arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum 4 minutters gange fra togstasjonen.

• Nærmeste leder: Daglig leder Thomas Johnsen
  • Stillingstype: Midlertidig
  • Omfang: 80% stilling
  • Arbeidstid: I henhold til arbeidsplan.
  • Lønn og ferie: Lønn etter avtale. Medlemskap i SPK og forsikring. Ferie og avspasering i henhold til skolens lønns- og arbeidsvilkår.
  • Krav om Politiattest:  Den som tilsettes må kunne legge frem tilfredsstillende politiattest

KVALIFIKASJONSKRAV

• Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole)
  • Minst 60SP relevant fagutdanning
  • Kjennskap til steinerskolens idé og praksis
  • Personlig egnethet

OM OSS

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold. Skolen har 12 ansatte og er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst og håndverk. Les mer om skolen på www.slottsfjelletvgs.no.

• Thomas Johnsen (Daglig leder) telefon 959 07 675

• 14. august 2019