Alle nyheter
Steinerskolen i Bærum har utstilling i Labben!

Kom innom og prøv oppgavene selv!

Friskolenes uventede koronabaksmell

Innlegg i DN: Friskolenes uventede koronabaksmell
2022 blir som koronaåret 2020, er utgangspunktet for friskolenes økonomiske rammer i forslaget til statsbudsjettet. For en skole med 500 elever betyr det tre millioner kroner i tapte inntekter.

#KidsOnTech – Vår tids største sosiale eksperiment?

Filmen gir et balansert bilde i forhold til foreldrenes rolle, pedagogers rolle, teknologiens muligheter, begrensninger og farer. Filmen tar utgangspunkt i aktuelle spørsmål som vi lever med som foreldre og pedagoger; hvordan påvirker bruk av digitale verktøy og media barn og ungdom? Hvordan kan vi ha et balansert forhold til bruk av teknologi?

Hva er det som haster sånn?

Vilde Stabel underviser på lærerutdanningen på Steinerhøyskolen, her skriver hun i Dagsavisen om 6-åringene.

Uttalelse vedrørende dokumentar om Solvikskolan i Sverige

Steinerskoleforbundet kjenner til Jasper Lakes personlige dokumentar

Helsepedagogisk videregående på 3 ukers pilegrimsvandring

Helsepedagogisk videregående på 3 ukers pilegrimsvandring. Vi var på reise i tre uker. Store deler av gruppen vandret over 300 kilometer.

Oslokursene ‍

I år arrangeres Oslokursene digitalt i uke 30-32, påmeldingen har åpnet!

Steinerskolen på Kongsberg har ledige plasser

Vi har nå åpnet for opptak av

Steinerskolens nye læreplan i bokform!

Endelig er det nye læreplanen her, og

Steinerskolen i Ålesund laget pop-up påskebutikk !

Vi i Ålesund er vant til å ri av stormen, det er i motvind at dragen flyr høyt!
Påskebutikken er vårt alternativ til påskemarkedet. Vi hadde pop-up butikk til jul, og gjorde igjen. Gd idé, ikke sant? God påske!