Alle nyheter
Hva er det som haster sånn?

Vilde Stabel underviser på lærerutdanningen på Steinerhøyskolen, her skriver hun i Dagsavisen om 6-åringene.

Uttalelse vedrørende dokumentar om Solvikskolan i Sverige

Steinerskoleforbundet kjenner til Jasper Lakes personlige dokumentar

Helsepedagogisk videregående på 3 ukers pilegrimsvandring

Helsepedagogisk videregående på 3 ukers pilegrimsvandring. Vi var på reise i tre uker. Store deler av gruppen vandret over 300 kilometer.

Oslokursene ‍

I år arrangeres Oslokursene digitalt i uke 30-32, påmeldingen har åpnet!

Steinerskolen på Kongsberg har ledige plasser

Vi har nå åpnet for opptak av

Steinerskolens nye læreplan i bokform!

Endelig er det nye læreplanen her, og

Steinerskolen i Ålesund laget pop-up påskebutikk !

Vi i Ålesund er vant til å ri av stormen, det er i motvind at dragen flyr høyt!
Påskebutikken er vårt alternativ til påskemarkedet. Vi hadde pop-up butikk til jul, og gjorde igjen. Gd idé, ikke sant? God påske!

Ljabruskolen

Ljabruskolen, som tidligere het Helsepedagogisk Rudolf Steinerskole, ble startet i 1984 på initiativ fra noen foreldre til barn med spesielle behov.

Båltreff i Kongsberg

Godt oppmøte på båltreff 27. februar!

Barna har leika og hilst på dyra, vi har grilla pølser og snakka mye om steinerskolen. Tusen takk til alle dere som kom og var sammen med oss! Og takk for mange viktige spørsmål og hyggelige samtaler rundt bålet.

Steinerskolen starter opp i Kongsberg!

Etter å ha fått godkjenning av Utdanningsdirektoratet, planlegger Kongsberg Steinerskole oppstart allerede høsten 2021, for minimum to klassetrinn.