Ledige stillinger ved Slottsfjellet VGS

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1982 som del av Steinerskolen i Vestfold, og fisjonert til egen stiftelse i 2019. Siden 2016 har skolen holdt til i Baglergaten 16 i Tønsberg sentrum. Skolen har 15 ansatte og er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i realfag, teater, kunst- og håndverk etter steinerskolens offentlig godkjente læreplan.

VIKARIAT: Faglærer norsk, i perioden 14.08.2023 – 16.02.2024, 30-50% stilling

FAST STILLING: Faglærer historie, samfunnsfag og religion, 30-50% stilling, oppstart 1.08.2023

Skolen søker deg som er lidenskapelig opptatt av det du gjør. Slottsfjellet videregående steinerskole har et lite kollegium som jobber hardt for å oppfylle steinerskolens visjon om dybdelæring, tverrfaglighet og sosialt ansvar. Vi søker en faglærer med formell undervisningskompetanse og relevant mastergrad.

Vi søker deg som er faglig dyktig, trygg på deg selv og som liker tverrfaglig samarbeid i et lite kollegium. Det er en forutsetning at du kjenner til og lar deg inspirere av steinerskolens idé og praksis. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges.

Vi tilbyr lønn etter skolens tariff, medlemskap i SPK, private forsikringsordninger, tett samarbeid med kolleger og en innflytelse på skolens videre utvikling. Du vil ta del i et kreativt og trivelig arbeidsmiljø i Tønsberg sentrum 4 minutters gange fra togstasjonen. Den som tilsettes må kunne legge frem tilfredsstillende politiattest.

Se nettsiden vår her.

KONTAKT

Thomas Johnsen på 959 07 675

TILTREDELSE

August 2023

SØKNADSFRIST

Snarest