Ledig stilling som daglig leder/rektor ved Steinerskolen på Rotvoll

Skolen ligger idyllisk til ved sjøkanten på Rotvoll, 3 km fra Trondheim sentrum. Undervisningen skjer i restaurerte lokaler på Rotvoll Gård. Skolen ble etablert i år 2000, og har i dag ca. 140 elever fordelt på 1.–10. trinn. Vi er også godkjent for å drive helsepedagogisk undervisning for funksjonshemmede elever. Kollegiet består av rundt 25 engasjerte personer. Skolens mål er å skape en livslang motivasjon for læring gjennom elevenes engasjement, nysgjerrighet og undring. Skolen er organisert som en stiftelse med eget styre. Skolen har en administrasjon på ca. 3 årsverk.

Vi søker etter:

En daglig leder/rektor som:

• har ambisjoner om å oppnå vekst og utvikling for skolen
  • kjenner steinerpedagogikken og har erfaring selv i å undervise
  • er kjent med og kan forholde seg til steinerskolens antroposofiske verdigrunnlag
  • er pedagogisk i sin kommunikasjons- og lederstil
  • tenker at medbestemmelse også er god ledelse
  • har ledererfaring og er trygg i lederrollen
  • har relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå

Og dette er hva du får ansvar for:

• at skolen gir best mulig undervisning og bygger gode relasjoner til elevene
  • å markedsføre skolen slik at flere barn og ungdommer søker skolen
  • å ha gode relasjoner til og tett kontakt med foreldre
  • kompetansebygging og personalledelse av alle våre ca. 25 ansatte
  • å lede skolen i tråd med gjeldende lov og avtaleverk – vi følger hoved- og tariffavtalen mellom KS og Utdanningsforbundet.
  • å styre økonomien på en forsvarlig måte
  • å bidra til en bærekraftig skoledrift, utvikling av lokal læreplan og bruk av læringsressurser i nærmiljøet
  • å være sekretær for og rapportere til skolens styre
  • å ha verv som styremedlem i stiftelsen Rotvoll Gård som forvalter vår flotte eiendomsmasse

Vi kan tilby dette:

• 5- års engasjement i en lederstilling med en variert, krevende og givende arbeidshverdag i et utviklende steinerpedagogisk skolemiljø
  • et kreativt og faglig sterkt kollegium
  • en skole med en fantastisk og landlig beliggenhet
  • lønn iht. KS-tariff og medlemskap i Statens pensjonskasse

Vi tror du ser både utfordringene og mulighetene. Har du ambisjoner og mener du har kompetansen og egenskapene som skal til for å lede oss, søker du denne stillingen.

Spørsmål kan rettes til styrets leder Ivar Sørøy, tlf. 98 08 54 88 eller fungerende rektor Anne Cathrine Bernhardsen, tlf. 45 20 45 55.

5 års åremål med tiltredelse 1. januar 2021.

20.08.2020

Søknad vedlagt CV sendes rotvoll@steinerskolen.no