Kongsberg Steinerskole søker steinerskolelærer fra august 2022

Kongsberg Steinerskole er en nyetablert Steinerskole på Skollenborg rett utenfor Kongsberg sentrum. Vi har inneværende skoleår 15 elever og fra høste 2022 regner vi med å være 25! En liten, oversiktlig skole og et tett og varmt kollegium. Fra høsten vil det være en 1. -7. skole, og vi trenger en lærer som kan ta enten 2. klasse eller 4.5. klasse. Skolen ligger vegg i vegg med Huldraheimen steinerbarnehage og Nyhusgården med sauer, hester og andre dyr. Det er tett samarbeid med gården. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser, som er innvevd i skolens læreplan. En engasjert foreldregruppe står rundt skolen.

Som lærer ved vår lille skole, vil du få ta del i alle områder av skolens drift. Skolen har en rektor som ivaretar de administrative rutinene. Men alle er tett på den felles gleden av å drive en steinerskole.

Vi søker en steinerskolelærer som er selvstendig og samarbeidsvillig, og som har drømmer og ideer om hva det vil si å drive en steinerskole. Det hele godt forankret i steinerpedagogikken og faglige kvalifikasjoner.

Vi kan tilby gode lønnsvilkår og medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Ta kontakt med rektor Cathrine Nordlie på mobil 95 74 57 66 eller epost cathrine.nordlie@steinerskolen.no

Søknadsfrist 1. juni 2022

kongsberg@steinerskolen.no, eller Kongsberg Steinerskole, Grosvoldveien 144, 3619 Skollenborg