Flere ledige assistentstillinger på Rudolf Steinerskolen i Oslo

Vi søker assistenter på skolefritidsordningen (SFO) –

Vi søker assistenter på skolefritidsordningen (SFO) – Rudolf Steinerskolen i Oslo

Skolefritidsordningen ved skolen (SFO) søker assistenter i 50 % stilling.

Arbeidstiden vil være mandag – fredag, kl. 12:45 – 16:45.

Vi ønsker oss voksne medarbeidere som har erfaring fra arbeid med barn mellom 6 og 10 år (1. – 4. klasse).

For mer informasjon kan du kontakte skolen på e-post post@rsio.no.

Søknad sendes til Rudolf Steinerskolen, Postboks 25 Hovseter, 0507 Oslo eller på e-post til sfo@rsio.no eller fabricio.viscardi@rsio.no

Fulltidsassistent på Barnebråten, 1. klasse – Rudolf Steinerskolen i Oslo

Barnebråten, hvor 1. klasse på Rudolf Steinerskolen i Oslo går, søker assistent i 100% stilling i ett års engasjement.

Vi ønsker oss voksne medarbeidere som har erfaring fra arbeid med 6-åringer. Alle som er interesserte oppfordres til å søke. Tiltredelse snarest.

For mer informasjon kan du kontakte skolen på e-post post@rsio.no

Søknad sendes til Rudolf Steinerskolen, Postboks 25 Hovseter, 0705 Oslo eller på e-post til post@rsio.no eller kristine.ellingsve@rsio.no