Allsidig lektor i matematikk og naturfag, fast 100% stilling

Slottsfjellet videregående steinerskole ble etablert i 1983 som del av Steinerskolen i Vestfold. Skolen har 20 ansatte er godkjent for 90 elever. Skolen tilbyr allmenn studiespesialisering med fordypning i matematikk, teater, kunst- og håndverk. Les mer om skolen på www.slottsfjelletvgs.no.

page1image33601136

 

Vår dyktige matematikklærer gjennom 30 år går av med pensjon, vi søker hans etterfølger.

Skolen søker deg som er lidenskapelig opptatt av det du gjør. Slottsfjellet videregående steinerskole har et lite kollegium som jobber hardt for å oppfylle steinerskolens visjon om dybdelæring, tverrfaglighet og sosialt ansvar. Vi søker en realist med mastergrad som kan stå sentralt i skolens videre utvikling.

Vi ønsker en lærer som kan undervise i naturfag tilsvarende nivå fellesfag i VG1 (biologi, kjemi, fysikk og geografi), samt matematikk tilsvarende nivå R2, men etter steinerskolens egne læreplaner.

Vi søker deg som er faglig dyktig, trygg på deg selv og som liker tverrfaglig samarbeid i et lite kollegium. Det er en forutsetning at du kjenner til og lar deg inspirere av steinerskolens idé og praksis. Personlige egenskaper som selvstendighet, faglig trygghet, allsidighet, og fleksibilitet vektlegges.

Kvalifikasjonskrav:

– Godkjent pedagogisk utdanning (60SP PPU eller lærerhøyskole) – Mastergrad i matematisk- naturvitenskapelige fag
– Kjennskap til steinerskolens idé og praksis.
– Personlig egnethet

 

KONTAKT

Kontaktperson: Thomas Johnsen (daglig leder) tlf. 95907675

TILTREDELSE

01.08.2021

SØKNADSFRIST

12.03.2021

SØK STILLINGEN

Søk stillingen via Finn.no her