Administrasjonsleder søkes til Nordstrand

Steinerskolen på Nordstrand er en veletablert grunnskole med om lag 260 elever fordelt på ti klasser. Skolen ligger i et boligområde, med utsikt over Oslofjorden, og er lokalisert i umiddelbar nærhet til offentlig transport.

Steinerskolen på Nordstrand søker en administrasjonsleder i 100 prosent fast stilling, med tiltredelse fra 1. august 2022.

Skolen er i en omorganiseringsprosess og søker en administrasjonsleder som kan inngå i ledelsen ved skolen. Her sitter allerede daglig leder, tre teamledere og en representant fra kollegiet.

Stillingen vil ha følgende ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

• Overordnet ansvar for drift og merkantil, med tilhørende personalansvar.
  • Ansvar for IKT. Herunder oppfølging av maskinvare og problemløsning internt, samt vedlikehold og oppfølging av diverse dataprogrammer.
  • Ansvar for alle drift av skoleadministrative systemer og kommunikasjonskanaler internt og eksternt.
  • Ansvar for digitale timeplaner, romplaner og vaktplaner.
  • Overordnet ansvar for internkontroll og HMS.
  • Ansvar for organisering av vikarbehov for hele skolen. Her inngår oppfølging rundt tilkallingsvikarer.
  • Være daglig leders stedfortreder ved behov.

Kvalifikasjoner:

• Administrativ kompetanse
  • Erfaring som administrasjonsleder på grunnskole
  • Meget gode IKT-kunnskaper og god erfaring med skoleadministrative systemer
  • Erfaring eller bakgrunn fra steinerskole er en fordel
  • God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk

Personlige egenskaper:

• Du har evne til å skape gode relasjoner til elever, kollegaer og eksterne samarbeidspartnere
  • Du er strukturert, tydelig og effektiv
  • Du har høye ambisjoner for skolen, kollegaene og deg selv, og motiveres av utfordringer
  • Du har gode samarbeidsevner og takler en hektisk men spennende hverdag
  • Du er serviceinnstilt og imøtekommende
  • Du er fleksibel og løsningsorientert
  • Du er positiv og har godt humør
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:

• Engasjerte og profesjonelle kollegaer i et godt arbeidsmiljø
  • En variert, utfordrende og spennende stilling med personalansvar
  • Mulighet til å påvirke innhold i stilling ut fra kvalifikasjoner og egnethet
  • En selvstendig stilling som samtidig har kontakt med hele organisasjonen
  • Gode muligheter for egen og felles utvikling
  • Lønn i henhold til interne tabeller, der utdannelse og erfaring vurderes i forhold til en lønnsstige som ligger på en skala fra 478.208 kroner til 587.851 kroner i årslønn.
  • Medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Kjersti Hauger (daglig leder) på 2338479

01. august 2022

Så snart som mulig og senest 20. juni 2022

Søknad med søknadsbrev, CV og liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epost og telefon) sendes til: nordstrand.dagligleder@steinerskolen.no