Steinerskoleforbundet ønsker å takke alle som bidro til å gjøre 100-årsfeiringen i Oslo Konserthus den 21. september 2019 til en minneverdig fest!

Stor takk til alle elever, lærere og foreldre som bidro fra Steinerskolen på Hedmarken, Steinerskolen i Asker, Steinerskolen på Nordstrand, Steinerskolen i Ålesund, Rudolf Steinerskolen i Oslo, Steinerskolen på Hurum, Steinerskolen i Bærum. Takk til våre videregående Steinerskoler i Oslo, Hedmarken, Moss, Bergen og Vestfold som samlet seg om et sant mesterverk komponert av Ketil Bjørnstad for anledningen. Stor takk rettes til Inge Eidsvåg, Tom O. Collett og Ketil Bjørnstad som delte sine tanker og ord med oss fra scenen på denne store dagen. Særlig stor takk rettes også til vår konferansier Linn Larsen og scenemester Ståle Ødegården! Det er med stor takknemlighet vi fikk arbeide med Sidsel Hovland, Odd Lindbråten og Kjersti Øvretveit med scenografi og utstillingen i konserthuset foaje.

Sammen skapte vi en fest og en markering vi nok aldri vil glemme!

Fremvisninger, utstilling og servering.

Ketil Bjørnstad

Jeg skuer ut i verden

Kantate i 7 satser for Steinerskolens 100-årsjubileum 2019

Ketil Bjørnstad ser tilbake på egen skoletid.

Steinerskoleforeldre holdt tale.

Inge Eidsvåg talte.

Eurytmi, støveldans, gangetabeller og andre glimt fra skolehverdagen.

Kvelden ble rundet av i slottsparken.