Jubileumsforestilling i Oslo Konserthus 21.09.2019 klokken 18:00

BILLETTER

KJÆRE KOLLEGA!

Festforestillingen Mitt skip er lastet med er Steinerskolene i Norge sitt bidrag til den verdensomspennende jubileumsfeiringen Waldorf100. Alle deltagere ved årets felleslærerstevne Mot nye horisonter får billetter til forestillingen.

*

For dem som ikke melder seg på stevnet, men likevel ønsker å delta på festen, er det i tillegg anledning til å bestille billetter direkte via Oslo Konserthus. Bestill billetter her!

Før dørene åpnes inviterer vi til utstilling og et 100-års kakebord klokken 17:00 i Konsserthusets foaje!

Med vår festforestilling inviterer vi publikum med på en reise i steinerpedagogikkens verden gjennom hele skoleløpet, fra sansenes rike i barnehagen til ungdommens vidunderlige evne til å skape noe større utenfor seg selv. Skutas kaptein på denne ferden og konferansier for kvelden er Linn Larsen, mangeårig klasselærer og sirkusdirektør fra Rudolf Steinerskolen i Oslo.

Skipet er Steinerskolen på sin ferd gjennom hundre år med blikket vendt mot nye horisonter. Vi vil vise frem vår last i all sin prakt, med bidrag fra skoler i hele landet! Vårt skip er lastet med nærhet, sansning, lærelyst, rytme, nærvær, undring, sang, presisjon, innlevelse, hjerte, kultur, dannelse og fellesskap.

Ketil Bjørnstad har i anledning steinerskolens hundreårsfest komponert en kantate i 6 satser, Jeg skuer ut i verden, som har urfremføring denne kvelden. Elever fra våre videregående Steinerskoler danner koret, akkompagnert av orkester, band og solister fra Oslo by Steinerskole. Steinerskolens jentekor og Gjallarhorn, korps fra Rudolf Steinerskolen i Oslo, er også med på å fremføre korverket.

Vi ser frem til å se taket løfte seg i salen!