Steinerskolen 100 år

BILLETTER

Jubileumsforestilling i Oslo Konserthus 21.09.2019 klokken 18:00

Festforestillingen Mitt skip er lastet med er Steinerskolene i Norge sitt bidrag til den verdensomspennende jubileumsfeiringen Waldorf100.

Med vår festforestilling i Oslo Konserthus 21.09.2019 inviterer vi publikum med på en reise i steinerpedagogikken gjennom hele skoleløpet – fra sansenes rike i barnehagen til ungdommens vidunderlige evne til å skape noe større utenfor seg selv. Skutas kaptein på denne ferden og konferansier for kvelden er Linn Larsen, mangeårig klasselærer og sirkusdirektør fra Rudolf Steinerskolen i Oslo.

Skipet er Steinerskolen på sin ferd gjennom hundre år med blikket vendt mot nye horisonter. Vi vil vise frem vår last i all sin prakt, med bidrag fra skoler i hele landet! Vårt skip er lastet med nærhet, sansning, lærelyst, rytme, nærvær, undring, sang, presisjon, innlevelse, hjerte, kultur, dannelse og fellesskap!

Ketil Bjørnstad har i anledning steinerskolens hundreårsfest komponert en kantate i 6 satser, Jeg skuer ut i verden, som har urfremføring denne kvelden. Elever fra våre videregående Steinerskoler danner koret, akkompagnert av orkester, band og solister fra Oslo by Steinerskole. Steinerskolens jentekor og Gjallarhorn, korps fra Rudolf Steinerskolen i Oslo, er også med på å fremføre korverket.

Vi ser frem til å se taket løfte seg i salen!

Bestill billetter her!

Før forestillingen inviterer vi til sirkus, utstilling og kakefest klokken i
Konserthusets foaje!

Dørene åpnes klokken 17:00!

Velkommen skal alle være!