Steinerskolen 100 år - en takk til bidragsyterne!

Grønn Skole

Karakterfri

Videregående

Festforestillingen Mitt skip er lastet med … ble dokumentert ved hjelp av elevene ved Oslo by steinerskoles medielinje.

Steinerskolerforbundet ønsker å takke alle bidragsyterne!

Takk

Sammen skapte vi en fest og en markering vi nok aldri vil glemme!

Ketil Bjørnstad – en kantate for Steinerskolen 100 år

«Sterke personligheter skapte magi». Slik beskriver Ketil Bjørnstad persongalleriet som preget hans «syv magiske år» på Steinerskolen i Oslo. Ti år senere ble han selv musikklærer ved Steinerskolen. «Her opplevde jeg mange av pionerene og glemmer dem aldri.» I anledning jubileumsfeiringene har Ketil Bjørnstad komponert et jubileumsverk!

100 år med dybdelæring

100 år med dybdelæring Av Bernard Daub, daglig leder i Oslo by Steinerskole Publisert første gang i Dagsavisen 25. september 2019 I disse dager feirer steinerskolene over hele verden 100 år siden oppstarten av den første steinerskolen høsten 1919. I et jubileumsår er...

LEK, IKKE MÅLSTYRING

Debatten omkring førsteklasse og seksåringen fortsetter å øke i intensitet. Her melder Steinerskolen seg på debatten!

VÅR PEDAGOGIKK – EN INTRODUKSJON