Se på festforestillingen i Oslo Konserthus!

 

 

En stor takk til Oslo by Steinerskoles medielinje som bidrar med denne tjenesten!

NYTT
FRA
STEINER-
SKOLENE

FRA SKOLENE

STEINERSKOLEN 100 ÅR

Symposium om bærekraft og livsmestring

Symposium om bærekraft og livsmestring

Hva er skolens oppdrag i dag?Steinerpedagogikken feirer 100 år, og i den anledning inviterer Steinerskolen på Hedemarken til symposium om bærekraft og livsmestring i samarbeid med Høgskolen i Innlandet, Hamar. Et panel med fagpersoner fra klima og miljø, psykisk helse...

100 år med dybdelæring

100 år med dybdelæring

100 år med dybdelæring Av Bernard Daub, daglig leder i Oslo by Steinerskole Publisert første gang i Dagsavisen 25. september 2019 I disse dager feirer steinerskolene over hele verden 100 år siden oppstarten av den første steinerskolen høsten 1919. I et jubileumsår er...

Takk

Takk

Sammen skapte vi en fest og en markering vi nok aldri vil glemme!

Ketil Bjørnstad – en kantate for Steinerskolen 100 år

Ketil Bjørnstad – en kantate for Steinerskolen 100 år

«Sterke personligheter skapte magi». Slik beskriver Ketil Bjørnstad persongalleriet som preget hans «syv magiske år» på Steinerskolen i Oslo. Ti år senere ble han selv musikklærer ved Steinerskolen. «Her opplevde jeg mange av pionerene og glemmer dem aldri.» I anledning jubileumsfeiringene har Ketil Bjørnstad komponert et jubileumsverk!

LEK, IKKE MÅLSTYRING

LEK, IKKE MÅLSTYRING

Debatten omkring førsteklasse og seksåringen fortsetter å øke i intensitet. Her melder Steinerskolen seg på debatten!

KALENDER

VÅR PEDAGOGIKK – EN INTRODUKSJON