BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi ønsker oss en medarbeider som opprettholder og videreutvikler vår læringsarena for sesongbasert ren mat. Største delen av stillingen går ut på å lage mat til skolens elever og lærere sammen med 1-3 elever med behov for tilrettelagt skoledag. Vi har bygget et nytt og spennende miljø-bygg for VG-trinn. Kjøkkenet er nytt, og ligger tett opp til skolens egen kjøkkenhage og utekjøkken. Vi satser på servering og innkjøp av sesongbasert mat og går for gullmerket til Debio. Det er ikke et krav å kunne alt om sesongbasert bærekraftig mat.

• Innkjøp av debio- og Demeter sertifiserte produkter/råvarer til hele skolen
    Tillaging og servering av kald- og varmmat til lunsj, 11.15 fem dager i uken. Ca. 20-40 kunder pr. dag
  • Skape trivsel, og et godt arbeidsmiljø
  • Jobbe med opplæring av elever i kjøkkenet
    Generelt kjøkkenarbeid
  • Delta aktivt i mandatgruppen, GrøntRåd, som utvikler pedagogiske tiltak på skolen
    IK-Mat kontroll
  • Renhold av kjøkken

Ønskede kvalifikasjoner

• Like å lage mat
  • Like å lære bort
  • Relevant erfaring innen kjøkkenarbeid, kantine, matlaging
    Fleksibel og kreativ
  • Løsningsorientert
  • Positiv og serviceinnstilt
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper

Vi kan tilby deg

• Tett oppfølging og opplæring innen sesongbasert matlaging
  • Kurs og praksis i baking med skolens egen bakerovn
  • Kurs og praksis i økologisk hagebruk
    Sosial og spennende jobb for den rette
  • Ordnede arbeidsforhold
  • Fleksibilitet
  • Sosialt og levende arbeidsmiljø
  • Tarifflønn
  • Obligatorisk Tjenestepensjon

Søk stillingen

Om vår skole

Steinerskolen i Moss ligger vakkert til ved Kambo på en stor naturtomt som gir elevene svært gode muligheter. Skolen er utformet etter grunn prinsippene i steinerpedagogikken. Vi tilbyr et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø i trivelige omgivelser. Det er mye kultur i hverdagen, det serveres varm mat i skolens økokjøkken. Skolen har debio gullmerket.