2 ledige stillinger på Steinerskolen i Asker

Høyt oppe på toppen av Nesåsen på Nesbru ligger Rudolf Steinerskolen i Asker. Med god utsikt over oslofjorden og landskapet omkring skolen, der mellom og ungdomstrinnet holder til, omkranset av rekkehus og småhus i et solfylt og trivelig miljø. I tillegg til hovedskolen er det også bygget et eventyrlig skolebygg for 1. – 4. klasse, kalt «Solhatten», som ligger usjenert til i enden av en blindvei ved Holmen Yacht verft, nær sjø og strand.
Steinerskolen i Asker er et pedagogisk alternativt tilbud for 1. – 10. klasse. Skolen ligger på Nesbru og Landøya med kort vei til buss, og har elever både fra Asker og nærliggende kommuner.

Steinerskolen i Asker søker:

• Klasselærer 5.klasse:

Stillingen er et vikariat fra 1. januar til 1. juli, 2022.

Søknadsfrist: 15.november, 2021.

• Eurytmist til undervisning i 5. – 10.kl.:

Søknadsfrist fortløpende.

Det er ønskelig at søkere har Steinerpedagogisk utdanning. I tillegg vektlegges erfaring og personlig egnethet.

Spørsmål om stillingene kan rettes til daglig leder, Johannes Sandstrøm