STEINERSKOLEN 100 ÅR- 2019

Steinerskoleforbundet forbereder seg til steinerskolens store jubileum! Vi planlegger flere begivenheter dette året, både internasjonalt, nasjonalt og lokalt under den samlende tittel MITT SKIP ER LASTET MED, hvor alle våre 31 eventyrlige skuters egenart og mangfold skal feires med brask og bram! Skipet symboliserer steinerskolens lange ferd gjennom 100 år, og ikke minst mulighetene som ligger foran oss i tiden som kommer. Vi ser frem til en bred oppslutning ved alle landets skoler med festlige markeringer året gjennom. Vi gleder oss til et helt år med feiring og ikke minst anledningen det vil gi oss alle å sette lys på steinerskolenes aktualitet, gode tradisjoner og viktige samfunnsoppdrag.

Waldorf 100 internasjonalt

JUBILEUMS-FORESTILLING

*

Lørdag den 21. september 2019

*

En helaften med underholdende og tankevekkende glimt fra steinerpedagogikkens univers.

*

 

JUBILEUMSVIDEOER

JUBILEUMSNYTT

Fremtiden trenger din stemme!

Fremtiden trenger din stemme!

Steinerforbundet inviterer ungdom opp til 20 år til å sende inn tekster til en tekstkonkurranse om temaet «En appell for fremtiden».

Hjelp verdens bier!

Hjelp verdens bier!

HJELP VERDENS BIER I 2019 feirer steinerskoler og steinerbarnehager i hele verden 100- årsjubileet til den første steinerskolen. Feiringene samles under slagordet: WALDORF 100 – learn to change the world! - det å bidra til endring i verden er både et...

JUBILEUMS-KALENDER

I FORBINDELSE MED JUBILÉET FEIRER VI FOR ØVRIG MED

JUBILEUMSBOK

Steinerskoleforbundets jubileumsbok skal hete Mitt skip er lastet med… og er et utvalg tekster om steinerpedagogikkens særpreg: form, natur, økologi, bevegelse, hovedfag, håndverk, skolehage, gårdsuke, fenomenologi, arkitektur, skolestart med mere. Tekstene akkompagneres med vakre bilder fra skolehverdagen.

 

JUBILEUMS-TIDSSKRIFT

Steinerbladet kommer med en spesialutgivelse høsten 2019 og tar gjerne imot innspill til innhold for dette nummeret.

Kontakt redaksjonen!

WALDORF 100 – WORLD WIDE