Verdens fineste barnehage søker daglig leder med godt humør

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi har ledig 100% fast stilling som daglig leder av Steinerbarnehagen i Moss fra 1.august 2019. Stillingen deles inn i 80 % leder og 20 % på avdeling.

Arbeidsgiver
Stiftelsen Steinerbarnehagen i Moss
Stillingstittel
Daglig leder / Styrer
Frist
30.05.2019
Fast

Vi ønsker oss av deg

• Vi ønsker oss at du er en trygg og raus leder
  • At du har humor og godt humør
  • At du godkjent Steinerpedagogisk utdannelse (evt. offentlig barnehagelærer utdanning, men erfaring fra Steinerbarnehage)
  • At du har erfaring fra ledelse i barnehage eller annen ledererfaring
  • At du har gode kommunikasjon – og samarbeidsevner
  • At du er fleksibel og engasjert i hverdagen, planlegging av dagen, uken, måneden og året
  • At du er en trygg samarbeidspartner for våre pedagogiske ledere
  • Og en aktiv bidragsyter til å skape et godt arbeidsmiljø
  • At du er positiv og leter etter de gode løsningene
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Arbeids og ansvarsområder

• Daglig leder er ansatt av stiftelsesstyret og har totalansvar for drift t og utvikling av barnehagen i henhold til gjeldene lover og forskrifter.
  • Daglig leder har fullt personal ansvar og ansvar for samarbeid med kommune og stat.
  • Ansvar for økonomi og administrasjon i samarbeid med regnskapsbyrå og styret. ( fakturering og lønn utføres av regnskapsfører )

• En vakker arbeidsplass
  • Morsomme og driftige kollegaer.
  • Fine barn og foreldre med stå på vilje og dugnadsånd
  • Muligheten til å være med å påvirke og forme det neste kapittel i vår fine barnehage.

Om arbeidsgiveren

• Vi er en liten og veldrevet barnehage med en småbarn- og en storbarnavdeling. Vi holder hus i et nydelig bygg på Kambo som vi leier av Steinerskolen i Moss og som vi også samarbeider tett med.
  • Vi fyller 41 år i år og har en flott stab av 8 sterke damer.
  • Vi er opptatt av kvalitet i alt vi gjør og glade i å gå ut på tur, lage deilig mat fra bunnen av hver dag, å lage vakre opplevelser for og sammen med barna. Vi planter i hagen, spikker og vever og ikke minst lager vi fine fester flere ganger i året.
  • Vi er opptatt av et godt samarbeid mellom foreldre og barnehage og scoret i 2014 best av alle barnehager i Moss og i 2018 fikk vi 4.7 av 5 i snitt i brukerundersøkelsen.
  • Vi har en trygg og ryddig økonomi, og Daglig leder følger PBL sitt lønnsregulativ.
    Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

• For spørsmål om stillingene kontakt Elisabeth Hermansen, styreleder per e-post elisabeth.hermansen@gmail.com eller telefon 976 06 765, eller daglig leder Anne Marie Fredriksen på 908 69 964.

• 1. august 2019

• 30. mai 2019