STEINERSKOLEN I HURUM søker klasselærer, eurytmilærer, håndarbeidslærer, spesialpedagog, realfagslærer, assistenter og ringevikarer

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi søker deg som har et brennende engasjement for barn, ungdom og steinerpedagogikk, eller er nysgjerrig på vår pedagogikk. Du er glad i naturen og kan tenke deg å jobbe i det vakre Hurumlandskapet, midt mellom Oslo- og Drammensfjorden. Her er det landlig og godt å leve, med gode tilbud innen friluftsliv, sport og kultur. Du kan handle dine grønnsaker hos økobonden, kjøpe fisk av fiskeren og du er aldri langt unna hvis du vil kjenne storbyens puls. Vi blir snart en del av Asker kommune, en kommune med et godt blikk på framtiden.

LÆRERE SØKES FRA HØSTEN 2019

Ledige stillinger: deltid/heltid –  klasselærer, eurytmilærer, håndarbeidslærer, spesialpedagog,  realfagslærer, assistenter og ringevikarer.

Kvalifikasjonskrav:

• Godkjent pedagogisk utdanning
  • Tilstrekkelig fagkompetanse
  • Kunnskap om steinerskolens idé og praksis

Ønskede kvalifikasjoner:

• Steinerpedagogisk utdanning
  • Erfaring fra steinerskole
  • Evne til å jobbe tverrfaglig
  • Personlig egnethet

OM OSS

Steinerskolen i Hurum ligger landlig og vakkert til midt blant åker, vann og skog. Skolen har vel 120 elever. Vår 1.klasse har tilhold i Askeladden Steinerbarnehage og vi har nytt ungdomsskolebygg. Vi har et godt og stabilt arbeidsmiljø, med gode lønns- og arbeidsbetingelser. Elevkartleggingen viser at elevene trives. Våre satsingsområder er håndverk, friluftsliv, sirkus og hagebruk.

• Ta gjerne uformell kontakt med daglig leder Charlotte Kirk på telefon 32 79 21 92 eller 913 21 727.

• 1. august 2019

• 1. juni 2019