STEINERSKOLEN I HAUGESUND søker helsepedagog/spesialpedagog i et vikariat skoleåret 2019-2020 i 70 – 100% stilling

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi søker helsepedagog/spesialpedagog i et vikariat skoleåret 2019-2020 i 70 – 100% stilling.

Steinerskolen i Haugesund ligger vakkert til på Bellevue-høyden med utsikt over byen og havet. Vi har ca. 135 elever fordelt på 10 klasser. I tillegg til at vi legger vekt på et trygt og godt skolemiljø, arbeider vi på mange felt innen pedagogikken for å fremme en allsidig utvikling hos det enkelte barnet: teoretisk, sosialt, kunstnerisk, praktisk og motorisk. Friluftsliv og årstidsfester er en naturlig del av skolehverdagen. Engelsk og tysk undervises på alle trinn, fra 2. til 10. klasse. Vi har et engasjert og inkluderende lærerkollegium som i fellesskap utvikler skolen videre.

• Spesialundervisning i barneskolen og på ungdomstrinnet
  • Delta i samarbeidsmøter mht. klassemiljø og enkeltelever
  • Bidra positivt til videreutviklingen av faget

Det kreves

• Godkjent pedagogisk utdannelse og kompetanse spesialundervisning
  • Kjennskap til steinerpedagogikk eller ønske om å sette seg inn i den og tilegne seg nødvendige kvalifikasjoner underveis
  • Begeistring for arbeid med barn og ungdom
  • Gode samarbeidsevner

• Et dynamisk og kreativt arbeidsmiljø
  • Gode faglig utviklingsmuligheter
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Skolen er en IA-bedrift
  • Lønn i henhold til skolens lønnssystem

Søkere med steinerpedagogisk kompetanse prioriteres.

OM OSS

Steinerskolen i Haugesund har ca. 125 elever fra 1. til 10. klasse. Skolen ligger høyt og fritt på «Bellevuehøyden» med utsikt over byen og havet. Uteområdene er herlige og ligger tett opp til Eivindsvannet og turområdene i Djupadalen.

• 1. august 2019

• 30. april 2019