STEINERSKOLEN I ÅS søker klasselærer til ungdomsskolen

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Vi søker klasselærer til ungdomsskolen.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

• Steinerskolelærer eller offentlig godkjent lærer eller annen type utdannelse som kvalifiserer til å jobbe med fag på ungdomskolen.
  • Gode i klasseledelse og til å jobbe med klassemiljøet.
  • Ser viktigheten i en god kommunikasjon mellom hjem og skole.
  • Liker å samarbeide

VI TILBYR

• hyggelige kollegier
  • utfordrende og morsomme arbeidsoppgaver
  • allsidig lærerstab
  • tilgang til skolehage og natur
  • medlemskap i Statens pensjonskasse
  • mulighet for videreutdannelse i steinerpedagogikk og andre fagområder

OM OSS

Steinerskolen i Ås ligger i naturskjønne omgivelser omgitt av bondegårder og åkrer på alle kanter og med Haugtussa steinerbarnehage som nærmeste nabo. Steinerskolen i Ås ble stiftet i 1992. Ideen var å lage en landlig skole hvor naturen skulle være en integrert del av pedagogikken. Skolen ligger på Holstad. Skolen har 55 elever spredt på 6 klasser, fra 2. – 8.trinn. Lærerkollegiet består av 16 personer som styrer skolen sammen med foreldrene gjennom ulike komitèer, grupper og foreldrenes arbeidsutvalg(FAU). Målet til skolen er å tenne en gnist i hvert barn, en gnist til å tro på egne ferdigheter, styrker og fremtiden.

Steinerskolens lærerplan er offentlig godkjent og er et alternativ til den offentlige skolen sin.

• 1. februar 2019

• 1. januar 2019