STEINERSKOLEN GJØVIK-TOTEN søker en engasjert lærer

BESKRIVELSE AV STILLINGEN

Skolen søker engasjert lærer med formell kvalifikasjon for undervisning.

Det er en forutsetning at du har erfaring med eller vilje til å videreutdanne deg i steinerskolens pedagogikk og idégrunnlag, hvis du ikke allerede har det.

Personlig egnethet vil også bli vektlagt.

Vi kan tilby en travel og hyggelig Steinerskole med tett oppfølging fra daglig leder og to pedagogiske ledere, ryddige lønns- og arbeidsvilkår og gode kolleger.

Ønskede kvalifikasjoner

• Godkjent lærerutdanning
  • Kjennskap til og erfaring med Steinerskolens idé og praksis, eller vilje til slik videreutdanning
  • Personlig egnethet

Andre opplysninger

• Nærmeste leder: Daglig leder Kari Wilhelmsen
  • Stillingstype: Fast.
  • Omfang: 100% stilling
  • Arbeidstid: I henhold til arbeidsplan.
  • Lønn og ferie: Lønn etter avtale. Medlemskap i SPK og forsikring. Ferie og avspasering i henhold til skolens lønns- og arbeidsvilkår.
  • Krav om Politiattest: Den som tilsettes må kunne legge frem tilfredsstillende politiattest

OM OSS

Steinerskolen Gjøvik-Toten har både barne og ungdomsskole. Vi ligger idyllisk til ved Mjøsa og har et godt og sosialt miljø på skolen, både blant elever, forledre og ansatte.

• Daglig leder Kari Wilhelmsen (995 30 544) eller sentralbordet (61 13 27 80).

Tiltredelse

• Snarest.

Søk stillingen

• Søknad sendes til: gjovik@steinerskolen.no eller per post til: Steinerskolen Gjøvik-Toten, Østre Totenv 14, 2816 Gjøvik.

• Snarest