BRUK AV IKT I SPESIALUNDERVISNINGEN

Loading Map....

19.10.2017 til 20.10.2017

Steinerskoleforbundet

Ansatte med ansvar for barn med spesielle behov har nå anledning til komme på en Workshop omkring bruk av digitale hjelpemidler innenfor lesing og tallforståelse.

• Spesialpedagog Bente Edlund: Workshopen innledes med et overblikk over de utfordringer vi og våre barn står overfor, og hvordan vi kan møte disse i dag.
  • Nevropsykolog Bjørn Einar Bjørgo er mannen bak konseptet/programserien “Tempolex”. Han holder en todelt innledning til Tempolex/automatiseringsprosessen, først 45 minutter med bakgrunnsstoff, forskning og slikt. Deretter en overordnet introduskjon til programkonseptet.
  • Spesialpedagog Audun Lindbråten: En rekke praktiske øvelser og betraktninger omkring bruk av Tempolex og andre digitale systemer.
  • Gottfried Fjeldså: En kort redegjørelse og øvelser omkring tilpasning av standardprogrammer som Microsoft Word for mennesker med lese- og skriveproblemer.

Program og mer inngående info om tid og sted, vil bli sendt ut til alle medarbeidere i de norske Steinerskolene.

• Arrangør: Steinerskoleforbundet
  • Kontaktperson: Gottfried Fjeldså